Catering – na splošno

Kaj je Catering? Catering je dejavnost kjer vam na oddaljeni lokaciji, kot je hotel, lokal, sejem, prireditev/pogostitev – prireditveni prostor (poroka, maturantski ples) ali tudi pri vas doma postrežejo s hrano.

catering buffet ljubljana mariborCatering hrana je ponavadi v naprej pripravljena v obliki kanapejev, prigrizkov ali pa lahko tudi kot samopostrežni bar. V samopostrežni barih lahko zasledimo različno hrano, ponavadi tudi zelo dobro, kar pa je odvisno od kuharja in naročil za catering.

Lahko pa se dogovorimo, da kuhar pripravi hrano za catering kar pri vas doma. Seveda je za to potrebno imeti primerno kuhinjo, ki je sodobna in dovolj prostorna za pripravo hrane.

Kot se razlikujejo okusi in želje poskušajo tudi catering podjetja zadovoljiti najrazličnejše želje in zahteve strank. Poznamo pa cateringe, ki so cenovno zelo ugodni – za manjše kanapeje in cateringe, ki pa so lahko tudi zelo dragi, ko si izmišljujemo najrazličnejše kombinacije jedi.

Preden se odločimo za pravo catering podjetje je potrebno preveriti kakšna priporočila ima podjetje in koliko so povprečne cene na osebo. Cene in kakovost lahko zelo varira od posameznih ponudnikov. Kanapeji in prigrizki so pri nekaterih podjetjih zelo izbrano sestavljeni in zanimivi na pogled, spet pri drugih so podobni navadnemu sendviču, ki ga jemo doma.

Preden se odločite za najem catering podjetja vam predlagamo da zahtevate cenik. Včasih je smiselno vzeti lokalno podjetje ali pa nekaj iz vašega konca Slovenije oziroma Ljubljana ali Maribor, kjer je veliko ponudnikov.

  • Share/Bookmark


En odgovor v “Catering – na splošno”

  1. To je primer WordPress komentarja, katerega lahko uredite; pišete malce o sebi ali vaši strani, tako, da bodo vaši obiskovalci vedeli od kod prihajate. Komentarjev in pod-komentarjev lahko ustvarite kolikor želite, seveda jih lahko nato urejate preko WordPressa.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !